loader
series logo

Vitamin E Kasvoseerumi Hyal x 4

7,20 € / 30 ml

Neljää hyaluronihappoa sisältävä kevyt seerumi kosteuttaa tehokkaasti ja antaa uutta elinvoimaa sekä kimmoisuutta kasvojen iholle. Iholle jää samettisen pehmeä ja raikas tunne.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Kasvoseerumi Hyal x 4 on kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka antaa iholle uutta elinvoimaa. Kosteutettu iho on kaunis ja täyteläisen kimmoisa. Seerumi jättää iholle samettisen pehmeän ja raikkaan tunteen.

Kasvoseerumi Hyal x 4 sisältää neljää erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, mikä takaa erittäin tehokkaan kosteutuksen iholle. Hyaluronihappo on ihon luonnollinen aine, joka sitoo hyvin kosteutta. Se auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden sekä sitoo lisäkosteutta ulkoapäin. Seerumin erikokoiset molekyylit muodostavat kokonaisuuden, joka tukee monipuolisesti ihon omia toimintoja.

Koska hyaluronihapon määrä ihossa hiipuu iän myötä, sopii Vitamin E Kasvoseerumi Hyal x4 myös ikääntyvälle iholle.

Seerumi sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä sekä E-vitamiinia, joka on iholle tärkeä antioksidantti.

Kevyt seerumi sopii normaalille, rasvoittuvalle, kuivalle ja sekaiholle. Se imeytyy iholle nopeasti ja tuo miellyttävän tunteen.

Levitä seerumi kasvoille kevyesti taputellen aamuin illoin ja anna imeytyä. Levitä kasvoille lopuksi päivä- tai yövoide.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon tehokkaaseen kosteutukseen ennen päivävoiteen tai yövoiteen levittämistä.
Käyttöohje
Levitä kasvoille kevyesti taputellen aamuin illoin. Anna imeytyä ja levitä päivä- tai yövoide.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Ikääntyvä; Sekaiho; Nuori

Aqua, Glycerin, Propanediol, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Biosaccharide Gum-1, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tuote oli yllätys. Tämä kasvoseerumi toimii iholleni hyvin. Ei jätä kuivaa kireyttä kasvojen iholle vaikka on kuiva lievä atooppinen iho. Käytän varovasti silmien alapinnalla, poistaa tummuutta ja ryppyjä. Tuoksu hyvin mieto, ei häiritse. Menee jatko tilaukseen.

Edellinen versio (X3) oli täydellinen kaikin puolin ja piti pintakuivan ihoni kosteutettuna aina. Tämä uudistettu seerumi on lähinnä täydellinen pettymys. Iho tuntuu hieman kireältä, kun seerumi on imeytynyt. Itse tuote on jotenkin limaisen ja liukkaan tuntuista iholla. En aio tilata toista, ikävä kyllä. Vitamin e-sarja on ollut useamman vuoden päivittäisessä käytössä, ja luulenpa, että seerumin uudistuksen myötä joudun etsimään kokonaan uudet tuotteet kasvojen kosteutukseen.

Ällöttävä tunne jää iholle. En tiedä mikä ero edelliseen vastaavanlaisessa tuubissa olleelle tuotteelle, mutta tämä aiheuttaa ihottumaa sekä kasvoihin että sormeen millä levitän. Harmi että, Facial serum hyal-x3 poistui valkoimasta. Uutta tuotetta tilasin usemman ja päätyi roskiin.

Harmittaa kun harkitsin tätä kokeiluun, mutta tähänkin on lisätty silikonia, miksi :(