loader
Uusi
series logo

Kollageeniseerumi

11,90 € / 30 ml

Voimaa ikääntyvälle iholle – sileä, kimmoisa ja hyvinvoiva iho. Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa, auttaa säilyttämään sen joustavuuden sekä tukee ihon kykyä sitoa kosteutta.

Väliaikaisesti loppuunmyyty. Palaa alustavasti myyntiin v 44.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa ja auttaa tekemään ihosta sileän ja kimmoisan. Seerumi on suunniteltu siten, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään joustavuutensa ja täyteläisyytensä sekä tukevat ihon kykyä sitoa kosteutta.

Kollageeni on ihon luonnollinen ainesosa, joka pitää ihon kimmoisana, joustavana ja täyteläisenä. Ikääntyessä luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu, jolloin ihon rakenne alkaa vähitellen menettää kimmoisuuttaan. Tällöin ihoon syntyy pieniä juonteita ja ryppyjä ja iho veltostuu. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Seerumin sisältämä leväuute on hyvin ravinteikas ainesosa ja sisältää mm. runsaasti Omega-rasvahappoja. Tukemalla hyaluronihapon muodostumista, leväuute kosteuttaa ja antaa iholle elinvoimaa sekä auttaa tukemaan ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ehkäisemään kollageenin tuotannon hidastumista.

Seerumi sisältää myös ihosta luonnollisestikin löytyvää skvalaania ja kreatiinia. Iho nauttii erityisesti oliivista saatavasta skvalaanista, pehmentävästä, kosteuttavasta ja suojaavasta ainesosasta, jolla on myös antioksidanttisia ominaisuuksia. Kreatiini puolestaan kosteuttaa ihoa.

Levitä seerumia aamuin illoin puhtaalle iholle ja viimeistele Skin Comfort -kasvovoiteella. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti. Tutustu valikoimamme kuorintatuotteisiin kasvoille.

Seerumin kollageenin lähde on kala.

Tarkoitus
Seerumi vahvistamaan ikääntyvää ihoa.
Käyttöohje
Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle ja viimeistele kasvovoiteella. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Ikääntyvä; Kuiva; Normaali

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol Cocoate, Squalane, Hydrolyzed Collagen, Creatine, Alaria Esculenta Extract, Panthenol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ensimmäinen pullo seerumia käytetty ja lisää tilaan varmasti. Kevyt, ihanan tuoksuinen tuote pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sopii mainiosti kosteusvoiteen ja meikin alle. Hinta- laatusuhde ehdottoman kohdallaan!

Täydellinen seerumi. Ihoni Oi ennen käyttöä tosi kuiva, nyt elinvoiminen.

Hei! Pahoittelemme, että Kollageeniseerumi on tilapäisesti loppu. Arvioimme uuden erän tulevan saataville viikon 44 tienoilla. Toisinaan käy valitettavasti niin, että ponnisteluista huolimatta asiat toteutuvat hitaammin kuin kaikki yhdessä toivoisimme. Saatavuuteen vaikuttaa moni asia, kuten raaka-aineiden ja tuotepakkausten saatavuus. Tuotekohtaisesti voi siten joskus tulla vallitsevasta tilanteesta johtuvia viivästyksiä. Toivomme kuitenkin, että laajasta valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja ja samalla kiitämme kärsivällisyydestä - hyvää kannattaa odottaa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan ehdoton seerumi. Harmittaa vaan kun on tilapäisesti loppuunmyyty. Viikko 44 tuntuu olevan niin kaukana ja odottavan aika on tosi pitkä. Tuleehan tätä varmasti lisää.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Jostakin olin lukevinani, että tuotetta olisi viikolla 39 taas saatavilla, toivottavasti näin on. Tuote lähes täydellinen, mutta harmittaa kun pumpulla ei saa viimeistä senttiä pohjalta vaan pitää taiteilla, jokin muu pakkaus siis olisi todella tervetullut!

Lataa lisää