loader
series logo

Kollageeniseerumi

11,90 € / 30 ml

Voimaa ikääntyvälle iholle – sileä, kimmoisa ja hyvinvoiva iho. Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa, auttaa säilyttämään sen joustavuuden sekä tukee ihon kykyä sitoa kosteutta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Kollageeni pitää ihon kimmoisana

Dermosil Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa ja auttaa tekemään ihosta sileän ja kimmoisan. Seerumi on suunniteltu siten, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään joustavuutensa ja täyteläisyytensä sekä tukevat ihon kykyä sitoa kosteutta.

Kollageeni on ihon luonnollinen ainesosa, joka pitää ihon kimmoisana, joustavana ja täyteläisenä. Ikääntyessä luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu, jolloin ihon rakenne alkaa vähitellen menettää kimmoisuuttaan. Tällöin ihoon syntyy pieniä juonteita ja ryppyjä ja iho veltostuu. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Seerumin sisältämä leväuute on hyvin ravinteikas ainesosa ja sisältää mm. runsaasti Omega-rasvahappoja. Tukemalla hyaluronihapon muodostumista, leväuute kosteuttaa ja antaa iholle elinvoimaa sekä auttaa tukemaan ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ehkäisemään kollageenin tuotannon hidastumista.

Seerumi sisältää myös ihosta luonnollisestikin löytyvää skvalaania ja kreatiinia. Iho nauttii erityisesti oliivista saatavasta skvalaanista, pehmentävästä, kosteuttavasta ja suojaavasta ainesosasta, jolla on myös antioksidanttisia ominaisuuksia. Kreatiini puolestaan kosteuttaa ihoa.

Levitä seerumia aamuin illoin puhtaalle iholle ja viimeistele Skin Comfort -kasvovoiteella. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti. Tutustu valikoimamme kuorintatuotteisiin kasvoille.

Seerumin kollageeni on peräisin naudasta.

Tarkoitus
Seerumi vahvistamaan ikääntyvää ihoa.
Käyttöohje
Levitä pieni määrä seerumia aamuin illoin puhdistetulle kasvojen iholle kevyesti taputtelemalla. Anna imeytyä ja lisää joko päivä- tai yövoide. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Ikääntyvä; Kuiva; Normaali

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol Cocoate, Squalane, Hydrolyzed Collagen, Creatine, Alaria Esculenta Extract, Panthenol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tilasin hyvien arvioiden vuoksi mutta en itse todennut mitään erityistä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuote 5 tähteä, mutta pakkaus 0. Sopii omalle herkälle sekaiholle iholle, joskin menekki on suuri. Useamman pullon pohjien kaivelun jälkeen taukoa tilaukseen kunnes tuotteen saa hyödynnettyä paremmin ja vähemmällä vaivalla. Tämän voisi sijoittaa vaikkapa tuotteen 3067 pakkaukseen (jos se toimii pohjia myöten), mielestäni olisi hyvä saada tuote juuri tuossa 50 ml koossa.

IHANA TUOTE. PAKKAUS SURKEA. ONKO TULOSSA MUUTOSTA? PALJON AINETTA JÄÄ PURKIN POHJALLE.

Tilasin tätä kollageeniseerumia ensimmäistä kertaa. Kuuluuko tuotteen suorastaan haista pahalle. Aivan kuin olisi jotakin vanhaa elttaantunutta rasvaa. Käyttämättä jää. Muistaisin jonkun maininneen arvosteluissa tuotteen hyvästä tuoksusta.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Talviaikaan pintakuivan 45+ sekaihoni jää kiristelemään kuivuuttaan. Silottaa ja heleyttää kyllä ihanasti! Keksin käyttää tätä emulsiomaista tuotetta päivävoiteena Sensitive-linjan kosteuttavan seerumin päällä ja tämä tuotepari toimii. Kokeilen seerumia yksinään taas keväämmällä, uskon että se riittää silloin voiteen alla.

Lataa lisää