loader
Uusi
series logo

Kollageeniseerumi

11,90 € / 30 ml

Voimaa ikääntyvälle iholle – sileä, kimmoisa ja hyvinvoiva iho. Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa, auttaa säilyttämään sen joustavuuden sekä tukee ihon kykyä sitoa kosteutta.

Tilapäisesti loppuunmyyty​. Palaa alustavasti myyntiin viikolla 23.
Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Tilapäisesti loppuunmyyty​. Palaa alustavasti myyntiin viikolla 23.

Dermosil Kollageeniseerumi vahvistaa ihoa ja auttaa tekemään ihosta sileän ja kimmoisan. Seerumi on suunniteltu siten, että kaikki sen ainesosat auttavat ihoa säilyttämään joustavuutensa ja täyteläisyytensä sekä tukevat ihon kykyä sitoa kosteutta.

Kollageeni on ihon luonnollinen ainesosa, joka pitää ihon kimmoisana, joustavana ja täyteläisenä. Ikääntyessä luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu, jolloin ihon rakenne alkaa vähitellen menettää kimmoisuuttaan. Tällöin ihoon syntyy pieniä juonteita ja ryppyjä ja iho veltostuu. Seerumin sisältämä kollageeni auttaa stimuloimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Seerumin sisältämä leväuute on hyvin ravinteikas ainesosa ja sisältää mm. runsaasti Omega-rasvahappoja. Tukemalla hyaluronihapon muodostumista, leväuute kosteuttaa ja antaa iholle elinvoimaa sekä auttaa tukemaan ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ehkäisemään kollageenin tuotannon hidastumista.

Seerumi sisältää myös ihosta luonnollisestikin löytyvää skvalaania ja kreatiinia. Iho nauttii erityisesti oliivista saatavasta skvalaanista, pehmentävästä, kosteuttavasta ja suojaavasta ainesosasta, jolla on myös antioksidanttisia ominaisuuksia. Kreatiini puolestaan kosteuttaa ihoa.

Levitä seerumia aamuin illoin puhtaalle iholle ja viimeistele Skin Comfort -kasvovoiteella. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti. Tutustu valikoimamme kuorintatuotteisiin kasvoille.

Seerumin kollageenin lähde on kala.

Tarkoitus
Seerumi vahvistamaan ikääntyvää ihoa.
Käyttöohje
Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle ja viimeistele kasvovoiteella. Parhaimman lopputuloksen saat, kun kuorit kasvojen ihon säännöllisesti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Ikääntyvä; Kuiva; Normaali

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol Cocoate, Squalane, Hydrolyzed Collagen, Creatine, Alaria Esculenta Extract, Panthenol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana! Levittyy hyvin ja tuoksu on hyvä ja mieto (olen hyvin hajusteherkkä). Onko tulossa milloin lisää?

Miksi kollageenin lähdettä ei ole lehdessä ilmoitettu? Ei kai tuota uskalla kalalle todella allerginen käyttää.. meidän työporukasta sattui allerginen tätä tilaamaan mutta onneksi huomattiin netistä tämä teksti ennen käyttöä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Jättää ihon ihanan siläksi ja pehmeäksi. Tuoksu ei ole liian voimakas. Loistotuote!

Miellyttävä koostumus, levittyy ja imeytyy hyvin. Tuoksua jännitin, että onko tunkkainen tai liian vahva mutta on oikein miellyttävä ja raikas, ei jää nenään.

Olisipa hajusteeton versio ja vartalovoiteena toimisi myös..

Lataa lisää