loader

Niasiiniamidiseerumi 7 %

4067

Kevyen raikas seerumi auttaa kirkastamaan ihoa, tasoittamaan ihon sävyeroja, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Ihastu niasiiniamidin tehokkuuteen!

13,20 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihana seerumi. Imeytyy hyvin ja tekee ihon tasaiseksi. Sain nöytepakkauksen ja kokeilun perusteella tämä tuote lähtee seuraavaan tilaukseen.

Jaana N.

Niasiiniamidi - monikäyttöinen superseerumi

Niasiiniamidiseerumi auttaa monenlaisiin ihonhoidon haasteisiin. Seerumi sisältää runsaasti (7 %) niasiiniamidia, joka on yksi tutkitusti tehokkaimmista ainesosista ihonhoidossa.

Niasiiniamidi, eli B3-vitamiini, kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon sävyeroja ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä samalla, kun se supistaa ihohuokosia ja hillitsee kasvojen taipumusta alkaa kiiltää päivän aikana. Se myös auttaa parantamaan ihon luonnollista suojakerrosta minkä ansiosta iho pysyy kosteutettuna ja kimmoisana. Niasiiniamidi on tehokkuudestaan huolimatta hellävarainen ainesosa, joka sopii myös ärtyneelle ja akneiholle, sillä se ehkäisee tulehduksia.

Seerumi sisältää myös luontaisesti niasiiniamidia sisältävää kosteuttavaa spirulina platensis -uutetta sekä taikapähkinävettä, joka rauhoittaa ihoa. Sinkki yhdessä pyrrolidonikarboksyylihapon kanssa tasapainottaa tehokkaasti ihon talin tuotantoa ja auttaa pitämään epäpuhtaudet loitolla.

Seerumi on koostumukseltaan kevyen raikas ja se imeytyy nopeasti. Sen monipuoliset ominaisuudet tuovat avun lähes kaikkiin ihon tarpeisiin. Kokeile kuivalle, nuorelle, rasvoittuvalle, sekaiholle, normaalille, ikääntyvälle iholle ja ihastu niasiiniamidin tehokkuuteen.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvoseerumit

Tarkoitus: Auttaa kirkastamaan ihoa, tasoittamaan ihon sävyeroja, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

Käyttöohje: Käytä aamuin illoin ennen kosteusvoidetta.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Niacinamide, Hamamelis Virginiana Water, Ethoxydiglycol, Spirulina Platensis Extract, Zinc PCA, Phenoxyethanol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus Ferment, Benzyl Alcohol, T-Butyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Suvi G. 15.05.2021

Vinkki, laitoin Kollageeniseerumin annostelupumpun pipetin tilalle, pesin ja desinfioin keittämällä ensin.

reviewer avatar
Miisa P. 12.05.2021

Imeytyi samantien ihoon, iho tuntui seerumin jälkeen hyvälle ja näytti kuulakkaammalle. Ehdottomasti meni jatkoon.

reviewer avatar
Minna P. 12.05.2021

Imeytyy hyvin ja iho tuntuu ja näyttää tasaiselta

reviewer avatar
Kati K. 10.05.2021

Seerumi vaikutti hyvältä näytteen perusteella, mutta lasinen pipettipullo on huono pakkaus. Pudotin aiemmin vastaavan pipetin vahingossa lavuaariin ja se hajosi sirpaleiksi.

reviewer avatar
Zrjan M. 09.05.2021

Sain näytteenä ja huomasin heti eron ihollani. Mietityttää vaan, että voiko 23 vuotias käyttää ku kuitenkin kyseessä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tuote?

reviewer avatar
Tiina R. 08.05.2021

Sain näytepakkauksen ja heti ensimmäisen käyttökerran huomasin eron. Ihosta tuli nuorekkaampi ja tasaisempi. Haluan ehdottomasti tilata tuotteen.