loader
series logo

Puolukkapuhdistusöljy

7,50 € 5,80 € / 150 ml

Hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Sisältää muun muassa puolukan ja auringonkukan siemenöljyjä sekä rypsiöljyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Marja
Tuotteesta

Dermosil Puolukkapuhdistusöljy on hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle.  

Kasviöljypohjainen tuote sisältää muun muassa puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä, rypsiöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Puhdistusöljyssä on myös ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia. 

Puolukkapuhdistusöljy sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, tuote soveltuu myös rasvaiselle iholle.

Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä. Puhdistusöljy poistaa kasvojen iholta epäpuhtauksia sekä vesiliukoisen meikin. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös silmämeikin poistoon. 

Tuotteessa on piristävä puolukkainen Hypoparfum®-tuoksu.

Puhdistusöljy on 150 ml:n muovipullossa.  Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistukseen. Poistaa myös vesiliukoisen meikin.
Käyttöohje
Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Ikääntyvä

Olus Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycereth-2 Cocoate, Isopropyl Isostearate , Canola Oil, Sorbitan Trioleate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä öljyputsari! Ollaanko lopettamassa vai onko muuten vaan ”outlet” -osastolla?

Ihan paras! ihosta tulee ihanan pehmeä! poistaa meikin kuin meikin todella hyvin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Erittäin hyvä tuote pintakuivalle iholle, viides puteli menossa ja varastossa oltava aina varalta yksi. Ei kuivata ihoa, mutta ei jätä myöskään rasvaiseksi. Pieni miinus siitä, että tuote ei puhdista kaikkea meikkiä, joten vaatii kaksoispuhdistuksen.

Auttaa kyllä pintakuivaan ihoon kivasti. Putsaan kasvot tällä suihkussa käydessäni. Ennen suihkun jälkeen naama oli ihan kuiva, mutta enää ei :)

Ihana tuote. Käytän tätä kaksoipuhdistuksena Nature puhdistusgeelin kanssa. Ensin tällä pois öljyliukoinen meikki, ja Nature puhdistusgeelillä viimeistely. Tulee ihanan puhtaan ja raikkaan tuntuinen iho :)

Lataa lisää