loader
series logo

Puolukkapuhdistusöljy

7,50 € / 150 ml

Hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Sisältää muun muassa puolukan ja auringonkukan siemenöljyjä sekä rypsiöljyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Marja
Tuotteesta

Dermosil Puolukkapuhdistusöljy on hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle.  

Kasviöljypohjainen tuote sisältää muun muassa puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä, rypsiöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Puhdistusöljyssä on myös ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia. 

Puolukkapuhdistusöljy sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, tuote soveltuu myös rasvaiselle iholle.

Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä. Puhdistusöljy poistaa kasvojen iholta epäpuhtauksia sekä vesiliukoisen meikin. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös silmämeikin poistoon. 

Tuotteessa on piristävä puolukkainen Hypoparfum®-tuoksu.

Puhdistusöljy on 150 ml:n muovipullossa.  Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistukseen. Poistaa myös vesiliukoisen meikin.
Käyttöohje
Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Ikääntyvä

Olus Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycereth-2 Cocoate, Isopropyl Isostearate , Canola Oil, Sorbitan Trioleate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Sopiiko tuote ruusufinni-iholle?

Hyvä tuote kaksoispuhdistukseen, mutta saisiko pulloon parannuksen? Tätä pulloa ei voi kuljettaa koska vuotaa ja kaikki öljyssä

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana hellävarainen puhdistusöljy, joka poistaa kaiken meikin. Käytän kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa.

Pintakuivalle iholleni tosi hyvin kosteuttava.Tekee ihon pehmeäksi ja puhdistaa kasvojen ihon hyvin.Myös ihanan tuoksuinen tuote.

Ostin ensimmäisen kerran tuotetta.Tällä puhdistuu ripsivärit pois todella hyvin.Tästä tuli suosikkini.

Lataa lisää