Puolukkapuhdistusöljy

7,50 € / 150 ml

Hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa myös vesiliukoisen meikin. Sisältää muun muassa puolukan ja auringonkukan siemenöljyjä sekä rypsiöljyä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Marja
Tuotteesta

Dermosil Puolukkapuhdistusöljy on hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle.  

Kasviöljypohjainen tuote sisältää muun muassa puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä, rypsiöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Puhdistusöljyssä on myös ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia. 

Puolukkapuhdistusöljy sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, tuote soveltuu myös rasvaiselle iholle.

Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä. Puhdistusöljy poistaa kasvojen iholta epäpuhtauksia sekä vesiliukoisen meikin. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös silmämeikin poistoon. 

Tuotteessa on piristävä puolukkainen Hypoparfum®-tuoksu.

Puhdistusöljy on 150 ml:n muovipullossa.  Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistukseen. Poistaa myös vesiliukoisen meikin.
Käyttöohje
Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Ikääntyvä

Olus Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycereth-2 Cocoate, Isopropyl Isostearate , Canola Oil, Sorbitan Trioleate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Auttaa kyllä pintakuivaan ihoon kivasti. Putsaan kasvot tällä suihkussa käydessäni. Ennen suihkun jälkeen naama oli ihan kuiva, mutta enää ei :)

Ihana tuote. Käytän tätä kaksoipuhdistuksena Nature puhdistusgeelin kanssa. Ensin tällä pois öljyliukoinen meikki, ja Nature puhdistusgeelillä viimeistely. Tulee ihanan puhtaan ja raikkaan tuntuinen iho :)

Hei! Pahoittelen tapahtunutta. Aina ihoreaktion sattuessa on hyvä ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse 020 7466 400 tai sähköpostitse info@dermosil,fi, niin voimme parhaiten auttaa asiassa.

Talvella käytin jo yhden pullon, kehuin tuotetta jo täällä kommenteissa silloin. Nyt menossa toinen pullo. Tässä välissä sain ihoreaktion puolukkakasvovoiteesta ja nyt olen huomannut, että myös tämä alkanut aiheuttaa näppyjä. Tuote on ihana ja tuoksu valloittava, mutta jos käytän tätä usemman illan peräkkäin, iholle pukkaa pieniä punaisia näppyjä kasvoon ja kaulaan. Jos käytän vain yhden illan tätä, sen jälkeen pari iltaa sensivite-vaahtoa, iho ei reagoi. Pääsääntöisesti käytän luonnonkosmetiikkaa ja sensivite-tuotteita herkän ihoni vuoksi. Harmi, että jatkossa joudun etsimään uuden puhdistusöljyn iholleni. En tiedä, onko tuossa puolukkatuoksussa nyt vika vai miksi ihoni alkanut reagoida.

Kaverin suosituksesta tilasin ja on kyllä ihan loistava tuote haastavalle pintakuivalle iholleni! Pelkäsin lisäävän epäpuhtauksia, mutta niin ei käynyt ja iho rauhoittui selvästi. Ainoa miinus on pullo, annostelu hankalaa ja öljyä valuu pitkin pulloa, minkä johdosta pöytätaso öljyssä jatkuvasti.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Sensitive Puhdistusmaito

5,20 € / 250 ml