loader
Uusi
series logo

Vitamin E Heleyttävä silmänympärysvoide

6,90 € / 20 ml

Silmänympärysvoide tuo välittömästi kasvoille raikkaan ja pirteän ilmeen. Sen lukuisat aktiiviset ainesosat kosteuttavat, ravitsevat ja auttavat vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Heleyttävä silmänympärysvoide tummille silmänalusille

Heleyttävä silmänympärysvoide tuo välittömästi kasvoille raikkaan ja pirteän ilmeen. Sen silkinpehmeä koostumus hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ohutta silmänympärysihoa samalla, kun se auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Silmänympärysvoiteen sisältämät aminohapoista koostuvat peptidit parantavat tehokkaasti ihon kimmoisuutta, vähentävät silmänalusten turvotusta ja tummia silmänalusia. Tehokas antioksidantti, E-vitamiini, ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Inositoli ja betaiini kosteuttavat ihoa tehden sitä täyteläisen ja sileän. Sheavoi ravitsee tehokkaasti ja tekee koostumuksesta ylellisen pehmeän.

Päiväkäyttöön kehitetty silmänympärysvoide sopii erityisen hyvin myös meikin alle, sillä sen silottava vaikutus luo ihanteellisen pohjan meikille.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tarkoitus
Silmänympärysihon hoitoon. Kosteuttaa ja ravitsee, vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia. Tuo kasvoille raikkaan ja pirteän ilmeen.
Käyttöohje
Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle sormenpäällä taputellen. Aloita levitys silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Oikea levityspaikka on silmän alapuolella tuntuvan luun päällä ja silmän ulkokulma. Vältä levittämästä voidetta liikkuvalle luomelle ja liian lähelle silmää.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Dimethicone, Hydrolyzed Yeast Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Betaine, Inositol, Boron Nitride, Lecithin, Polysilicone-11, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Decyl Glucoside, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Polyglucuronic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acetyl Tetrapeptide-5, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Näytteen perusteella lähtee tilaukseen. Sopii rasvoittuvalle iholleni hyvin ja tasoittaa selkeästi silmänympärysihoa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sopii herkälle iholle, mutta ei hirveästi kehumista kosteuden ylläpitämisessä. Aamulla levitin tätä kuivahkolle silmänympärysiholleni, ja nyt iltapäivällä ihoa jo kiristää sen kuivuuden vuoksi. Tätä ongelmaa ei ole muiden voiteiden kanssa ollut.

Vaikea joskus löytää sopivaa silmänympärysvoidetta. Näytteen perusteella tuntui hyvältä, laitan tilaukseen.

Kokeilin näytettä. Silmät alkoivat kirvellä parin tunnin päästä todella voimakkaasti. Ei jatkoon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Lataa lisää