Muut

Allergiatunnustuotteet

Valitse hajustamaton ja hellävarainen tuote, josta ihosi kiittää! Valikoimastamme löydät runsaasti ihonhoitotuotteita, joille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Katso tuotteet

Luonnonkosmetiikka

Anna ihollesi luonnollinen lahja ja valitse Nature. Ecocert Cosmos -sertifioidut tuotteet sisältävät vain luonnon parhaita ainesosia, jotta ihosi olisi hehkuvan kaunis, elinvoimainen ja pehmeä.

Katso tuotteet

Vegaanituotteet

Vegaaniset ihonhoitotuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Nämä ihoa hemmottelevat tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille vegaanisen kosmetiikan ystäville.

Katso tuotteet

Täyttöpakkaukset

Täyttöpakkaus on sekä ekologinen että ekonominen valinta. Jatka lempituotteesi pakkauksen käyttöä tilaamalla kätevä ja riittoisa täyttöpussi, joka on helppo tyhjentää puhdistettuun pulloon.

Katso tuotteet

Tarvikkeet

Kauneudenhoidon tarvikkeet auttavat pitämään tuotteet järjestyksessä ja helpottavat ihonhoidon rutiineja. Täältä löydät monet toilettilaukkusi tärkeimmät tuotteet.

Katso tuotteet

Ihonhoitosetit

Valikoimastamme löydät Dermosil-tuotteista kootut ihonhoitosetit. Setti on helppo tapa uudistaa kasvojenhoitorutiini tai hankkia kerralla kaikki oleelliset tuotteet ihon hoitoon. Setissä tuotteiden yhteishinta on merkittävästi edullisempi kuin yksittäin ostettuna.

Katso tuotteet

Aurinkosuoja

Nauti auringosta turvallisesti. Liialliselta auringon säteille altistumiselta on syytä suojautua, sillä kukapa meistä haluaisi ihon vaurioituvan tai vanhenevan ennen aikojaan.

Katso tuotteet

Saunatuotteet

Oletpa kuumien tai leppoisten löylyjen ystävä, löydät valikoimastamme juuri sinun ihollesi ja saunahetkeesi sopivat, ihoystävälliset tuotteet.

Katso tuotteet

Matkapakkaukset

Pidä suosikkituotteesi mukana minne menetkin. Minikokoiset ihonhoitotuotteet on helppo pakata mukaan treeneihin ja matkoille. Valitse valmiit matkakokoiset pakkaukset tai täytä tyhjät pullot mieleiselläsi sisällöllä.

Katso tuotteet

Vauvat

Vauvan iho on ohut ja tarvitsee omat, hellävaraiset ihonhoitotuotteensa. Valikoimastamme löydät turvalliset ja testatut tuotteet myös alle 3-vuotiaille perheen pienimmille.

Katso tuotteet

Lapset

Lapsen ihonhoitoon tarvitaan hellävaraisia tuotteita, mutta myös leikkisyyttä. Valikoimastamme löydät kosteusvoiteet ja puhdistustuotteet, joita lasten on helppo ja mukava käyttää.

Katso tuotteet

Miehet

Miesten ihonhoitoon on tärkeä valita juuri miehen iholle suunnitellut, laadukkaat ja tehokkaat tuotteet. Valikoimastamme löydät tuotteet aina kasvojen puhdistuksesta parranajon jälkeiseen ihonhoitoon.

Katso tuotteet