loader

Muut

Allergiatunnustuotteet

Allergiatunnustuotteista löydät monipuolisen valikoiman tuotteita sekä vartalon että kasvojen herkän ihon hoitoon. Hellävaraiset ja hajusteettomat ihonhoitotuotteet sopivat erityisesti kuivalle iholle, atooppiselle iholle ja herkästi allergisoituvan ihon hoitoon. Kaikille tämän kategorian hajusteettomille ihonhoitotuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote ei yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Avainlipputuotteet

Avainlippu pullon kyljessä on merkki suomalaisesta työstä. Valmistamme monet saippuamme Pohjanmaalla Korsnäsissä, omalla saippuatehtaallamme. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia ja luotettavia raaka-aineita ja suosimme kotimaisia sekä paikallisia raaka-aineita. Tehtaamme kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Luonnonkosmetiikka

Kollageenituotteet

Kollageeni on kehon oma rakennusaine, jonka tuotanto hidastuu iän myötä. Tämä näkyy iholla ohentuvana ja veltostuvana ihona sekä juonteina ja ryppyinä. Tue ihon omaa kollageenituotantoa Skin Comfort -sarjan kollageenituotteiden avulla!

Vegaanituotteet

Vegaanituotteet, vegaanikosmetiikka ja vegaaniset ihonhoitotuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Vegaanista kosmetiikka ei ole myöskään testattu eläimillä! Nämä ihoa hemmottelevat vegaaniset tuotteet ovat täydellinen valinta kaikille vegaanisen kosmetiikan ystäville – valitse siis laajasta valikoimastamme tuotteet vegaaniseen ihonhoitoon. Olemme keränneet tähän kategoriaan kaikki valikoimamme vegaaniset ihonhoitotuotteet: vegaaninen deodorantti, veganiinen shampoo, vegaaninen hoitoaine, vegaaninen hiusnaamio, vegaaninen aurinkovoide, vegaaninen kasvojen kuorinta, vegaaninen suihkugeeli ja paljon muista vegaanisia tuotteita! Tunnistat valikoimamme vegaanikosmetiikan myös Vegan Product -lehtisymbolista, joka näkyy tuotepakkauksessa sekä tuotteen tuotetiedoissa verkkokaupassa.

Täyttöpakkaukset

Täyttöpakkaus on sekä ekologinen että ekonominen valinta. Jatka lempituotteesi pakkauksen käyttöä tilaamalla kätevä ja riittoisa täyttöpussi, joka on helppo tyhjentää tyhjentyneeseen ja puhdistettuun pulloon.

Tarvikkeet

Ihonhoitotarvikkeet ja kosmetiikkatarvikkeet ovat tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Valikoimamme ihonhoitotarvikkeet auttavat sinua pitämään huolta ihostasi, helpottavat ihonhoidon rutiineja tai pitävät tuotteesi järjestyksessä. Täältä löydät monet toilettilaukkusi tärkeimmät Dermosil-tuotteet ja muut päivittäin tarvitsemasi kosmetiikkatarvikkeet.

Matkapakkaukset

Matkapakkaukset takaavat, että voit pitää suosikkituotteesi mukana minne menetkin. Minikokoiset ihonhoitotuotteet on helppo pakata mukaan treeneihin ja matkoille. Valitse valmiit matkakokoiset pakkaukset tai täytä tyhjät pullot mieleiselläsi sisällöllä.

Saunatuotteet

Saunatuotteet ja saunatarvikkeet kaikille saunojille. Saunatuotteet on kehitetty vartavasten tukemaan ihon hyvinvointia saunan aikana ja sen jälkeen. Saunatarvikkeet tekevät saunahetkistä entistä reuntouttavampia. Oletpa kuumien tai leppoisten löylyjen ystävä, löydät tästä kategoriasta juuri sinun ihollesi ja saunahetkiisi sopivat saunatuotteet ja saunatarvikkeet.

Ongelmaiho

Akne? Epäpuhtauksia? Nuori iho? Ratkaisu on tehokkaasti, mutta lempeästi ihoa hoitavat tuotteet. Kategorian tuotteista löydät peruselementit epäpuhtaan akneihon hoitoon – säännöllinen puhdistus ja hyvä kosteutus on kaiken A ja O.

Vauvat

Vauvan ihonhoito ei ole monimutkaista, kunhan kiinnittää huomiota siihen, millaiset vauvan ihonhoitotuotteet ja pesutuotteet valitsee. Aivan pienen vauvan ihonhoitoon kuuluvat hellävaraiset ihonhoitotuotteet ja pesuun riittää mainiosti pelkkä vesi tai tarvittaessa hajustamaton ja herkälle iholle sopiva pesuaine. Valikoimamme turvalliset ja testatut Sensitive-sarjan tuotteet sopivat koko perheelle ja ne ovat erinomaiset tuotteet myös vauvan ihonhoitoon.

Lapset

Lasten ihonhoitoon ja pesuun kuuluvat hellävaraiset ihonhoitotuotteet, jotka sopivat lapsen iholle. Valikoimastamme löydät kosteusvoiteet ja puhdistustuotteet, joita lasten on helppo ja mukava käyttää. Pienten lasten ihonhoitoon sopivat hellävaraiset voiteet ja pesuun saattaa riittää mainiosti pelkkä vesi. Kun pesuaine on tarpeen, on hyvä valita hajustamaton ja herkälle iholle sopiva pesuaine tai varta vasten lasten ihonhoitoon kehitetty tuote.

Miehet

Miesten iho on erilainen kuin naisten iho ja siksi miehille löytyy omat miesten ihonhoitotuotteet. Miesten ihonhoitoon on tärkeä valita juuri miehen iholle suunnitellut, laadukkaat ja tehokkaat tuotteet. Valikoimastamme löydät miesten ihonhoitotuotteet vartalon ihonhoitoon sekä kasvojen puhdistukseen ja parranajon jälkeiseen ihonhoitoon. Täältä löydät kaikki erityisesti miehille suunnitellut vartalon- ja ihonhoitotuotteet – valitse laadukkaat miesten ihonhoitotuotteet.