Vitamin E Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Tehokas antiperspirantti aktivoituu vartalon lämmöstä. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Sisältää ihoa ravitsevaa E-vitamiinia. Miellyttävän pehmeä tuoksu.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Deo Roll-On on tehokas antiperspirantti. Pehmeä tuoksu on tuttu Vitamin E -sarjan tuotteista. Vitamin E Deo Roll-On on tehokas korkean alumiinipitoisuutensa vuoksi. Vaikka tuote onkin tehokas, sopii se herkällekin iholle. 

Tuotteen sisältämät alumiinisuolat muodostavat ihon pinnalle ohuen kalvon ja estävät näin ihon kostumista päivän aikana. Sisältää myös E-vitamiinia, joka ravitsee ihoa.

Vitamin E Deo Roll-On aktivoituu vartalon lämmöstä, mikä tekee tuotteesta tehokkaan ja pitkävaikutteisen. Vahvista raikasta tuoksua käyttämällä myös muita E-sarjan tuotteita.

Triple Technology -antiperspiranttiemme teho perustuu kolmen aktiiviaineen yhteisvaikutukseen. Aktiiviaineiden ansiosta Roll-On toimii tehokkaasti antiperspiranttina, estää hienhajua ja kuivuu nopeasti jättäen  raikkaan tunteen iholle. Se on pehmeä ja miellyttävä iholle ja lisäksi siinä on kosteuttavia ainesosia. 

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Ehkäisemään ja estämään hien hajua kainaloiden alueella.
Käyttöohje
Levitetään kainaloihin ja annetaan kuivua.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-21, Parfum, Sodium Chloride, Propanediol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, C12-13 Alkyl Lactate, Tocopheryl Acetate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Uskalsin kokeilla tätä ensimmäistä kertaa, koska niin moni suositteli tuotetta. Aivan mahtava tuote! Kuivuu nopeasti ja tuoksuu hyvälle. Suosittelen.

Luotto deodoranttini joka myös tuoksuu hyvälle eikä ärsytä ihoa. Ainoa miinus, että viimeeksi tilattu valuttaa rullan vierestä ainetta ja sotkee purkin.

Olen käyttänyt jo pitkään, koska tuote ei kutise, kuivuu nopeasti, pitää hienhajun loitolla, tuoksu ei ole voimakas......suosittelin 15-vuotiaalle, jolla oli voimakas hienhaju......muutaman kerran käytettyään, paha hienhaju oli poissa....KIITOS tuotteesta

Suosikkituotteeni jo pitkään. Tätä täytyy aina tilata lisää. Vahva suositus.

Yllätti positiivisesti! Pitää hien hajun poissa eikä ärsytä herkkää ihoa, vaikka onkin tuoksullinen tuote. Ei sotke vaatteita.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

-22%

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € 2,50 € / 75 ml

Sport & Sauna Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Sensitive Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml