Sensitive Höyläysvaahto

6,20 € / 200 ml

Hellävarainen ja pehmentävä Höyläysvaahto sopii ihokarvojen poistoon vartalon iholta ja kasvoilta. Hajustamaton, miellyttävän runsas vaahto sopii myös herkälle iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Höyläysvaahto on hajustamaton, pehmeä vaahto ihokarvojen poistoon höylän tai partaveitsen avulla. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Vaahto sopii ihokarvojen poistoon koko vartalolta, kuten kainalo- ja säärikarvojen poistoon, mutta myös partavaahdoksi. Vaahto ei sisällä lainkaan hajusteita, mikä tekee siitä monikäyttöisen unisex-tuotteen.

Vaahdon koostumus pehmentää ihokarvoja, mikä helpottaa höyläämistä. Vaahdon ansiosta höylä liukuu iholla kevyesti, mikä auttaa ehkäisemään pienten haavaumien tai naarmujen syntymistä iholle. 

Iho tuntuu miellyttävän pehmeältä karvanpoiston jälkeen, sillä vaahto ehkäisee myös ihon kuivumista ja höyläämisestä aiheutuvaa ärsytystä. Vaahto sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Pursota pieni määrä vaahtoa kämmenelle ja levitä se kostealle ihoalueelle, josta haluat poistaa ihokarvat. Höylää tai aja partaveitsellä ihokarvat karvojen kasvusuunnan mukaan. Lopuksi huuhtele iho haalealla vedellä, kuivaa ja levitä iholle kosteuttavaa voidetta.

Tuote sopii normaalille, kuivalle ja herkälle vartalon iholle. Koostumuksensa ansiosta se sopii kasvoilla käytettynä kaikille ihotyypeille sekä ikääntyvälle kasvojen iholle.
 

Huom! Kun käytät Höyläysvaahtoa ensimmäisen kerran, pullon mekanismi suihkauttaa aluksi ulos pienen määrän ponnekaasua ennen itse vaahtoa. Tämä voi tuntua ikävältä iholla, joten aktivoi pullon mekanismi suuntaamalla ensimmäinen suihkaus paperiin tai kohti pesuallasta.

 

Tarkoitus
Ihokarvojen poistoon höylän tai partaveitsen avulla.
Käyttöohje
Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä ja pursota pieni määrä vaahtoa kämmenelle. Levitä vaahtoa kostealle iholle. Höylää tai käytä partaveistä karvojen poistoon ja lopuksi huuhtele iho runsaalla, haalealla vedellä. Huom! Kun käytät Höyläysvaahtoa ensimmäisen kerran, aktivoi pullon mekanismi suuntaamalla ensimmäinen suihkaus paperiin tai kohti pesuallasta.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isobutane, Propane, Butane, Glycerin, Stearic Acid, Laureth 23, Allantoin, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Sensitive Hydrogeeli 0 %

4,80 € / 100 ml

Ihokarvanpoistogeeli

6,20 € / 150 ml