Karvanpoisto

products_productsCount

Karvanpoisto voi olla rankkaa iholle, mutta laadukkaat karvanpoistotuotteet takaavat, että karvanpoisto kotona sujuu perusteellisesti ja hellävaraisesti. read_more

Ihokarvoja poistetaan useimmiten kainaloista, sääristä ja intiimialueilta. Osa hankkiutuu eroon myös kasvojen ja käsivarsien ihokarvoista. Dermosilin valikoimasta löydät ihokarvojen poistoon tarkoitetut laadukkaat tuotteet, jotka ovat sekä tehokkaita että miellyttäviä käyttää ja huolehtivat samalla ihon hyvinvoinnista. Valikoimamme sisältää myös laadukkaat intiimialueen karvanpoisto tuotteet. Oikeilla tuotteilla ihokarvanpoisto onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Dermosilin karvanpoistotuotteet sopivat sekä naisille että miehille.

Dermosil Sensitive Höyläysvaahto on pehmeä vaahto ihokarvojen poistoon höylän tai partaveitsen avulla. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja se sopii myös atoopikoille. Höyläysvaahto sopii ihokarvojen poistoon koko vartalolta, kuten kainalo- ja säärikarvojen poistoon. Myös karvanpoisto kasvoista onnistuu höyläysvaahdon avulla ja monet käyttävätkin sitä partavaahtona. Vaahto ei sisällä lainkaan hajusteita, mikä tekee siitä monikäyttöisen unisex-tuotteen.

Höyläysvaahdon koostumus pehmentää ihokarvoja, mikä tekee höyläämisestä helpompaa. Vaahdon ansiosta höylä liukuu iholla kevyesti, joten pieniä haavaumia ja naarmuja ei synny. Karvanpoiston jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä, sillä vaahto ehkäisee myös ihon kuivumista ja höyläämisestä aiheutuvaa ärsytystä. Vaahto sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Dermosilin Ihokarvanpoistogeeli on hellävarainen ja hajustamaton geeli ihokarvojen ajelemiseen höylän avulla. Karvanpoistovoide soveltuu ihokarvojen poistoon sääristä, käsistä, intiimialueelta ja kainaloista. Miehille karvanpoistoaine sopii myös parranajogeeliksi. Bikialueen karvanpoisto vaatii laadukkaat ja oikeanlaiset tuotteet, sillä intiimialueilla iho on erityisen herkkä.

Ihokarvanpoistogeeli valmistaa ja pehmentää ihon karvojen ajelua varten. Geelimäinen koostumus on sopivan ohutta, joten höylä liukuu ihon pinnalla kevyesti. Karvanpoistogeeli myös estää höylästä aiheutuvien haavaumien syntymistä. Ihokarvanpoistogeeli sisältää runsaasti aloe veraa, joten tuote kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ajelun jälkeen. Aloe vera estää myös punaisten ärtymien syntymistä iholle ja karvanpoiston jälkeen iholle jää miellyttävä tunne. Tuote on hajusteeton ja sopii herkälle iholle.

Karvojen poiston jälkeen ihoa on hyvä hoitaa ja kosteuttaa oikeanlaisilla tuotteilla. Dermosil Sensitive Hydrogeeli 0 % on täysin rasvaton ja tehokkaasti kosteuttava hoitogeeli iholle. Geeli sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle ja sekaiholle. Hydrogeeli on loistava tuote ihokarvojen poiston jälkeen levitettäväksi iholle. Geelin sisältämät glyseriini, bisabololi ja allantoiini hoitavat ja lievittävät ihoärsytystä.

Myös Dermosilin kosteusvoiteet ja vartalovoit hoitavat sekä ravitsevat vartalon ihoa. Löydät valikoimastamme niin kevyet ihonhoitovoiteet ja vartalomaidot kuin ihoa pehmentävät vartaloöljyt sekä paksut vartalovoit. Kokonaisvaltaiseen ja laadukkaaseen ihonhoitoon tarvitset tietysti myös muut korkealaatuiset ihonhoitotuotteet. Katso myös vartalon kuorintatuotteet ja Dermosilin laadukkaat suihkugeelit ja suihkusaippuat

read_less