Vitamin E Extra voide

7,50 € / 200 ml

Vitamin E Extra voide on paksu, runsaasti kosteuttava ja suojaava voide kuivan ihon hoitoon. Voide sopii koko vartalolle ja on täydellinen esimerkiksi kuivien käsien ja jalkojen tehokosteuttajaksi! Korkea rasvapitoisuus (40 %).

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Extra voide on erikoisvoide kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40%, mikä on huomattavasti tavallista kosteusvoidetta korkeampi rasvapitoisuus.

Extra voide antaa iholle kosteutta ja suojaa ja siksi se sopii erinomaisesti koko vartalon ihon hoitoon. Esimerkiksi säärten iho, kantapäät, kädet ja kyynärpäät kuivuvat herkästi ja kaipaavat usein tavallista kosteusvoidetta tuhdimpaa hoitotuotetta. Voit esimerkiksi levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahansikkaat ja -sukat ja antaa voiteen vaikuttaa yön yli.

Vitamin E Extra voide sisältää E-vitamiinia ja siinä on sarjan muista tuotteista tuttu kevyen naisellinen tuoksu ja hurmaavan vaaleanpunainen väri. Muilta ominaisuuksiltaan tuote vastaa Sensitive-sarjan Extra voidetta, mutta hajuste- ja väriaineen vuoksi tuotteella ei ole Allergiatunnuksen käyttöoikeutta. Molemmat voiteet sisältävät ihoa hoitavaa bisabololia ja rauhoittavaa allantoiinia.

Voide imeytyy tehokkaimmin, kun levität sitä puhtaalle, vastapestylle iholle, joka on vielä aavistuksen kostea. Vaikka voiteen koostumus on kauniin kiiltävä, se ei tee ihoa hohtavaksi.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kuivan ihon hoitoon.
Käyttöohje
Hiero voidetta kevyesti kuiville ihoalueille mieluiten heti peseytymisen jälkeen, kun iho on vielä lämmin ja kostea.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Polysorbate 80, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Steareth-21, Parfum, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Bisabolol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, CI 17200

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras jalkarasva ja tuoksusta iso plussa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuoksuu hyvältä, näyttää kivalta ja toimii hyvin kuiville käsille!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tämä voide on aivan ihana. Pehmensi jalat ja kädet ja kuivat kohdat ihosta jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tuoksu miellyttävä, pakkaus iso ja voide ihanan kimaltelevaa ja näyttää purkissakin todella nätiltä. Harmittaa, että löysin tämän vasta nyt!

Miellyttävän tuoksuinen! Jättää ihon ihanan pehmeäksi, eli kosteuttaa kyllä eikä ole mitään ihoa kuivattavaa vesiluirua. Mutta todella huono koostumus, saa puristaa ihan tosissaan, että saa tuubista ulos ja jos meinaa koko vartalonsa rasvata, niin saa varata aikaa ja hermoja sen lisäksi, että saa olla ostamassa hetken päästä uuden tuubin. Ei jatkoon koostumuksensa puolesta. Tämä olisi ehkä kätevämpi purkissa josta voi sitten sormilla kouraista. Sitten voisi antaa lisäpisteitä.

Ihanaa että tämä supervoide saatiin valikoimaan ja näin isona pakkauksena! Tämä on minulla käytössä jalkavoiteena läpi vuoden, levitän illalla sängyssä, laitan sukat jalkaan ja loput voiteet hieron käsiin. Paljon miellyttävämpi voide kuin jalkavoiteena myytävät tuotteet. Pakkaskautena kuivuuteen taipuvalle iholleni tämä on pelastaja jota voi levittää mihin vain kehon osaan kun kuivuus pääsee yllättämään!

Lataa lisää