loader
series logo

Vitamin E Extra voide

7,50 € / 200 ml

Vitamin E Extra voide on paksu, runsaasti kosteuttava ja suojaava voide kuivan ihon hoitoon. Voide sopii koko vartalolle ja on täydellinen esimerkiksi kuivien käsien ja jalkojen tehokosteuttajaksi! Korkea rasvapitoisuus (40 %).

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Extra voide on erikoisvoide kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40%, mikä on huomattavasti tavallista kosteusvoidetta korkeampi rasvapitoisuus.

Extra voide antaa iholle kosteutta ja suojaa ja siksi se sopii erinomaisesti koko vartalon ihon hoitoon. Esimerkiksi säärten iho, kantapäät, kädet ja kyynärpäät kuivuvat herkästi ja kaipaavat usein tavallista kosteusvoidetta tuhdimpaa hoitotuotetta. Voit esimerkiksi levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahansikkaat ja -sukat ja antaa voiteen vaikuttaa yön yli.

Vitamin E Extra voide sisältää E-vitamiinia ja siinä on sarjan muista tuotteista tuttu kevyen naisellinen tuoksu ja hurmaavan vaaleanpunainen väri. Muilta ominaisuuksiltaan tuote vastaa Sensitive-sarjan Extra voidetta, mutta hajuste- ja väriaineen vuoksi tuotteella ei ole Allergiatunnuksen käyttöoikeutta. Molemmat voiteet sisältävät ihoa hoitavaa bisabololia ja rauhoittavaa allantoiinia.

Voide imeytyy tehokkaimmin, kun levität sitä puhtaalle, vastapestylle iholle, joka on vielä aavistuksen kostea. Vaikka voiteen koostumus on kauniin kiiltävä, se ei tee ihoa hohtavaksi.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kuivan ihon hoitoon.
Käyttöohje
Hiero voidetta kevyesti kuiville ihoalueille mieluiten heti peseytymisen jälkeen, kun iho on vielä lämmin ja kostea.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Polysorbate 80, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Steareth-21, Parfum, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Bisabolol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, CI 17200

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

parasta ikinä! tätä viikon sjan kantapäihin joka ilta ja jalat on pehmeät kuin pienellä vauvalla!

Kädet+sääret+jalat iltaisin tällä voiteella,talvella koko kroppa - ihan huippu tuote! Tuubista vähän työlästä kyllä saada voidetta ulos, mutta laadun takia olen silti tilannut. Parempi olisi purkissa, niin kuin moni on jo todennut.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tehokkaasti kosteuttava, hyväntuoksuinen voide! Täydellinen talvella kuivalle iholle, käytän erityisesti kuiville säärille ja käsivarsille. Paksu koostumus, joka imeytyy hitaasti eli ei sovi niihin hetkiin, kun pitää pukea heti vaatteet päälle.

Minulle turhan paksu, voimainen melko vaikeasti levitettävä. Imeytyy hitaasti. Kantapäiden rasvaamiseen olen käyttänyt niin ei mene hukkaan.

E-vitamiini rasvat tulee aina etenkin talvisin käyttöön, helpottaa halkeilevaa/kuivunutta ihoa🌹

Lataa lisää