loader
series logo

Vitamin E Suihkugeeli

6,20 € / 500 ml

Pehmeästi puhdistava suihkugeeli vartalolle. Vaahtoaa suloisesti ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Sisältää E-vitamiinia. Miellyttävä Hypoparfum®-tuoksu. Riittoisa tuote.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Suihkugeeli on pehmeästi puhdistava tuote koko perheen pesuhetkiin. Se vaahtoaa suloisesti ja puhdistaa ihon hellävaraisesti.

Suihkugeelin sisältämä E-vitamiini ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa. Miedot tensidit tekevät tuotteesta runsaasti vaahtoavan ja silkinpehmeän käyttää.

Vitamin E Suihkugeeli on pakattu riittoisaan ja tukevaan 500 millilitran pumppupulloon. Pumpun ansiosta tuotetta on helppo ja nopea käyttää. Vitamin E Suihkugeeli levittyy iholle silkinpehmeästi ja huuhtoutuu helposti pois lämpimällä vedellä. Tuote soveltuu koko vartalon puhdistukseen.

Vitamin E Suihkugeelissä on miellyttävän pehmeä hypo parfum -tuoksu. Tuoksu on tuttu muista Vitamin E-sarjan roosanvärisistä tuotteista.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vartalon puhdistukseen.
Käyttöohje
Kostuta iho, hiero suihkugeelillä ja huuhtele vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, CI 45100, Sodium Sulfate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ostin tätä mummilleni muutama vuosi sitten ekaa kertaa ja hän ihastui tuotteen tuoksuun, pakkaukseen ja tuntumaan niin kovasti että nykyään käyttää vain tätä sarjaa. :) E-sarja on käytössä myös meidän kotona ja sitä kuluttaa myös mieheni, eli tuoksu sopii kaikille.

Koko perheen suosikki, sopivan mieto tuoksu.

Kiitos vinkistä! Sain pumpun toimimaan.

Hei Anne! Joskus toimimattoman pumpun saa toimintaan siten, että koko pumppuosan ensin löyhdyttää pullosta ja sitten kiristää sen uudelleen napakasti pulloon kiinni. Eli pumpun kaulusrenkaasta löyhdytetään pumppua ja kiristetään takaisin. Silloin pumpun lukituksen saa asianmukaisesti avattua ja pumppumekanismi alkaa toimia normaalisti.

Vasta tilasin ja aioin alkaa käyttämään ensimmäistä kertaa, kun en saanutkaan pumppua toimimaan. Onko erilainen kuin yleensä/aikaisemmin? Annostelija vain pyörii paikallaan.

Lataa lisää