loader
series logo

Yönaamio silmänympärysiholle

7,90 € / 20 ml

Kosteuttava yövoide sekä erittäin ravitseva ja runsaasti kosteuttava yönaamio silmänympärysiholle – tämä tuote taipuu moneen. Voide rauhoittaa, hoitaa ja suojaa ohutta ihoa silmän ympärillä. Voidaan käyttää myös tavanomaisen silmänympärysvoiteen tavoin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Kosteuttava yövoide sekä -naamio silmänympärysiholle

Ylellisen täyteläinen Dermosil Yönaamio silmänympärysiholle hellii ohutta ja kuivaa ihoa yön aikana. Erittäin ravitseva ja runsaasti kosteuttava naamio rauhoittaa, hoitaa ja suojaa silmänympärysihoa. Voidaan käyttää myös kosteuttavana yövoiteena silmänympärysiholle. Iho tuntuu aamulla pehmeältä ja raikkaan miellyttävältä.

Yönaamion ravitseva ja rauhoittava koostumus sopii erityisesti hoitamaan kuivaa ja ikääntyvää ihoa. Runsaasti kosteuttavien ainesosien lisäksi kosteuttavassa yövoiteessa on myös ihoa suojaavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten allantoiinia ja bisabololia. Vuosisatojen ajan Aasiassa käytetty silmäruoho auttaa laskemaan ihon punaisuutta ja lievittämään ärsytyksen tunnetta, ja turvonneet silmät rauhoittuvat.

Naamion sisältämät prebiootit auttavat tehokkaasti kosteuttamaan ja silottamaan ihoa. Ne stimuloivat ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa ja saavat ihon tuntumaan täyteläisemmältä.

Taputtele sormenpäillä runsas kerros yönaamiota puhtaalle iholle silmän sisäkulmasta kohti ulkokulmaa. Vältä silmäluomia. Anna vaikuttaa yön yli.

Käytä säännöllisesti joka ilta tai muutamana iltana viikossa. Naamiota voi käyttää myös päivällä tavanomaisen silmänympärysvoiteen tavoin silloin, kun iho on erityisen kuiva, kuten esimerkiksi talviaikaan.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Erittäin ravitseva ja runsaasti kosteuttava yönaamio silmänympärysiholle.
Käyttöohje
Taputtele sormenpäillä runsas kerros puhtaalle iholle silmän sisäkulmasta kohti ulkokulmaa. Vältä silmäluomia. Anna vaikuttaa yön yli. Voidaan käyttää myös tavanomaisen silmänympärysvoiteen tavoin.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Yeast Extract, Glycerin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Acrylates Copolymer, Euphrasia Officinalis Extract, Allantoin, Melissa Officinalis Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Biosaccharide Gum-1, Magnolia Biondii Bud/Flower Extract, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Lecithin, Methylpropanediol, Ethylhexylglycerin, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Polyglucuronic Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Tocopherol, Trisodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Upea tuote!!Silmän alla ollut vuosia valkoisia näppyjä, tämä on ensimmäinen tuote ikinä joka on häivyttänyt ne lähes tulkoon kokonaan pois. Upeaa tuote kehittelyä!!! Toivottavasti tämä tuote ei koskaan poistu valikoimastanne. Todella lämpimästi suosittelen kaikille ❤️ Kiitos Dermosil 🧡

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä tuote, käytämme kumpikin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sopii mun herkälle iholle. Käytän myös aamulla.

Nyt se löytyi, minunkin herkille silmille sopiva ja myös hoitava silmänympärysvoide ja uskon, että tämä toimii myös talvella jolloinka kärsin todella kuivista silmäluomista. Ihana tuote!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana! Todella herkkä silmänympärysihoni reagoi helposti. Tämä ei ärsytä yhtään. Ei turvotusta, ei ärsytystä eikä kutinaa. Rauhoittaa ihanasti.

Lataa lisää