Kasvojen hoito

products_productsCount

Kasvojen hoito on tärkeää päivittäistä ihon hyvinvoinnista huolehtimista.read_more

Kasvojen perusteellinen puhdistus ja kosteutus olisi hyvä tehdä aamuin illoin. Lisäksi kasvojen iho on hyvä kuoria säännöllisesti muutaman kerran viikossa. Valikoimastamme löydät kattavasti tuotteita kasvojen hoitoon erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille ihotyypeille. Laadukkaiden kasvojenhoitotuotteiden avulla rakennat juuri sinun kasvojesi iholle sopivan ihonhoitorutiinin. Dermosilin kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat  kasvojenhoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

Kasvojen ihonhoito: kasvojen puhdistus

Kasvot on hyvä puhdistaa aamulla ja illalla. Aamulla puhdistukseen voi riittää pelkkä kasvovesi, mutta iltaisin kasvoilta puhdistetaan sekä meikki, että päivän aikana iholle kertynyt lika ja tali, joten omalle ihotyypille sopivat kasvojen puhdistustuotteet ovat paikallaan.

Kasvovesi on olennainen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia ja kasvojen puhdistusta. Kasvoveden käyttö auttaa viimeistelemään kasvojen puhdistuksen. Kasvovesi myös tasapainottaa ihon pH-arvoa ja valmistaa ihon hoitavia tuotteita varten. Hyvä kasvovesi puhdistaa iholta viimeisetkin epäpuhtaudet, jotta hoitavat ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin.

Katso kaikki Dermosilin kasvojen puhdistustuotteet ja kasvovedet

Kasvojenhoitotuotteet: kasvovoiteet

Päivävoiteet ovat olennainen osa päivittäistä kasvojen ihon hoitoa. Päivävoide kosteuttaa ihoa ja saa sen tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide antaa iholle suojaa koko päivän ajaksi. Päivävoiteeksi on hyvä valita omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide. Valikoimastamme löydät päivävoiteet  normaalille iholle, herkälle ja kuivalle iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä nuorelle ja ikääntyvälle iholle. 

Katso kaikki Dermosilin päivävoiteet

Yövoiteet hoitavat ihoa yön aikana ja auttavat sitä palautumaan päivän rasituksesta. Yövoiteet myös ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu ja hyvin hoidettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä. Yövoiteeksi on hyvä valita voide, joka sopii juuri sinun ihollesi. Valikoimastamme löydät kaikille ihotyypeille sopivat yövoiteet.

Katso kaikki Dermosilin yövoiteet

Silmänympärysvoiteet on kehitetty hoitamaan, kosteuttamaan, ravitsemaan ja suojaamaan herkkää ja ohutta silmänympärysihoa. Silmänympärysvoide tulisi valita muiden ihonhoitotuotteiden tapaan ihon tarpeiden ja oman ihotyypin mukaan. Valikoimastamme löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva silmänympärysvoide niin miehille kuin naisille.

Katso kaikki Dermosilin silmänympärysvoiteet

Kasvojen hoito: seerumit

Kasvoseerumit ja kasvoöljyt auttavat sinua viemään ihonhoitorutiinisi aivan uudelle tasolle. Seerumin käyttö on suorastaan ihon tehohoitoa, sillä se sisältää runsain määrin ihoa syvästi hoitavia aktiivisia ainesosia tiivistetyssä muodossa. Voit levittää seerumia joko koko kasvoille tai vain tietyille ongelma-alueille. Kasvoöljy hoitaa ja vahvistaa ihoa, ja auttaa samalla säilyttämään sen kimmoisuuden. Kasvoöljyä voi levittää suoraan iholle tai sekoittaa kasvovoiteeseen. Kaipaapa ihosi intensiivistä kosteutusta, elinvoimaa tai tasapainoa, meiltä löytyy kasvoöljy ja seerumi kasvoille kuin kasvoille ihotyypin mukaan.

Katso kaikki Dermosilin kasvoseerumit ja kasvoöljyt

Kasvojenhoitotuotteet: kasvonaamiot ja kuorinnat

Kasvonaamiot ja kasvojen kuorintatuotteet auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Kasvonaamioiden ja -kuorintojen käyttö on helppoa, ja ne kannattaa ottaa osaksi kasvojenhoitorutiinia. Valikoimastamme löytyy nopeita ja tehokkaita naamioita sekä kasvokuorintoja, mutta myös yöksi kasvojen iholle jätettävä naamio sekä ihoa kemiallisesti kuorivia tuotteita.

Katso kaikki Dermosilin kasvonaamiot ja kuorinnat

read_less