loader

Mauri Kunnas keittiökäsisaippua

2336

Joulun hilpein keittiökäsisaippua tuo keittiöön leikkisää joulutunnelmaa jouluisella kuvituksellaan. Kuvitus on Mauri Kunnaksen jouluisesta tarinasta ” Kaksitoista lahjaa Joulupukille”. Keittiökäsisaippua sopii jokaisen kotikokin käsille keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa, jolloin hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Saippualla on raikkaan yrttinen salvian tuoksu.

6,90 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tätä onkin odotettu! Salvia-keittiökäsisaippua on oma suosikkini Dermosilin tuotteista, ja nyt vielä hauskalla joulukuosilla. Tällaisia kausikuvia klassikkotuotteisiin lisää, kiitos :)

Sari P.

Anna lahjaksi jouluinen Mauri Kunnas keittiökäsisaippua

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut jouluinen Mauri Kunnas keittiökäsisaippua on täällä taas! Käsisaippuan jouluisa kuvitus on Mauri Kunnaksen rakastetusta tarinasta ” Kaksitoista lahjaa Joulupukille”.

Jouluinen keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun silloin, kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita ja hyvällä käsihygienialla on erityisen suuri merkitys. Antibakteerinen koostumus vaahtoaa vain kevyesti, joten se on helppo ja nopea huuhtoa pois käsistä. Keittiösaippua poistaa käsistä tehokkaasti voimakkaat tuoksut, kuten kalan ja sipulin hajut.

Keittiökäsisaippualla on raikas yrttinen tuoksu, joka jättää käsiin raikkaan miellyttävän tunteen ja hennon yrtintuoksun. Kosteuttava käsisaippua ei kuivata käsiä, joten se sopii erinomaisesti usein toistuvaan pesuun. Mauri Kunnas keittiökäsisaippuan sisältö on sama kuin valikoiman Salvia Keittiökäsisaippualla.

Keittiökäsisaippua on valmistettu Korsnäsissa ja sille on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

Tuote on vegaaninen.

Kategoria: Käsisaippuat

Tarkoitus: Käsien pesuun.

Käyttöohje: Pese kädet saippualla ja huuhtele.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Sodium Chloride, Lactic Acid, Betaine, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene, Caramel, Maltodextrin, CI 42090, CI 19140, Sodium Sulfate

Ostetaan yleensä yhdessä

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

5,0/5

reviewer avatar
Sari P. 14.11.2022

Tätä onkin odotettu! Salvia-keittiökäsisaippua on oma suosikkini Dermosilin tuotteista, ja nyt vielä hauskalla joulukuosilla. Tällaisia kausikuvia klassikkotuotteisiin lisää, kiitos :)