Hoida jalat sandaalikuntoon kesäksi!

Jalat jäävät usein vähälle huomiolle, vaikka ne kantavat meitä kaikkialle. Näin kesän kynnyksellä on hyvä tarkastaa jalkojen kunto, ja antaa niille hieman rakkautta.

Jalat on helppo hoitaa kesäkuntoon kotona pienellä spa-tuokiolla. Valmista rentouttava jalkakylpy kaatamalla veteen Jalkakylpysuolaa.

Kun jalat kaipaavat ylimääräistä rakkautta, turvaudu Jalkakuorintaan. Tuote irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää sekä virkistää jalkojen ihoa. Toinen tehokas vaihtoehto on Kuorintasukkien käyttö, jolloin iho alkaa kuoriutua 3–5 päivää hoidon jälkeen.

Kylvyn ja kuorinnan jälkeen on hyvä muistaa kosteutus. Ylellinen Jalkavoide on oivallinen ihon kosteuttaja. Jos jaloissa on sitkeitä kovettumia, kokeile hieroa niihin tehokosteuttavaa Karbamidi jalkavoidetta. Toinen hyvä vaihtoehto on Yövoide jaloille.

Loppusilauksen jalat saavat, kun sipaiset varpaiden kynsiin hieman väriä. Löydä suosikkilakkasi tästä.

Spa-hetkien välissä jalat pysyvät raikkaana tehokkaasti hikoilua ja hajuja ehkäisevän Antiperspirantti jalkasuihkeen avulla. Mentolia ja piparminttuöljyä sisältävä tuote kulkee kätevästi menossa mukana ja viilentää ihanasti jalkoja etenkin kuumina kesäpäivinä.