Kynsilakat ja kynsienhoito

products_productsCount

Kynsilakka viimeistelee tyylin ja saa kynnet näyttämään vahvoilta ja huolitelluilta. read_more

Laadukas ja kestävä kynsilakka pysyy kynsillä kauniina pitkään. Kynsilakan avulla piristät asukokonaisuuttasi niin arjessa kuin juhlassa. Laadukkaat alus- ja päällyslakat takaavat, että kynsilakan väri pysyy intensiivisenä, kestävänä ja kiiltävänä.

Olemme kehittäneet luotettavia ja laadukkaita tuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Voit luottaa pitkään kokemukseemme myös silloin kun tavoitteenasi on löytää paras kynsilakka. Dermosilin kynsilakat valmistetaan huolellisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oman tuotekehityksemme ansiosta voimme taata laadukkaat tuotteet. Hyvä kynsilakka on mielestämme paitsi laadukas, myös kestävä ja hellävarainen.

Kynsilakat Dermosililta

Pinkki kynsilakka on kestosuosikki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan ja kaikenikäisille käyttäjille. Dermosilin Smoothing aluslakka on pinkki kynsilakka, jota voi käyttää aluslakkana, mutta myös sellaisenaan, jolloin lopputulos on neutraalin huoliteltu ja mattapintainen. Tuote on samalla myös hoitava kynsilakka, joka tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle. Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään. Smoothing aluslakka on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Onko sinulla haussa läpinäkyvä kynsilakka eli kirkas kynsilakka? Dermosil Gel effect päällyslakka on läpinäkyvä kynsilakka eli top coat kynsilakka, joka tekee lakatuista kynsistä upean täyteläiset ja antaa niille säihkyvän kiillon. Tämä päällyslakka kirkastaa värillisen lakan sävyä, antaa kynsille upean kiillon ja pidentää lakkauksen kestoa. Kun levität kynsille haluamasi sävyistä kynsilakkaa ja viimeistelet lakkauksen levittämällä kynsille kerroksen kirkasta kynsilakkaa eli Gel effect päällyslakkaa. Lopputulos on ihastuttavan kiiltävä ja tasainen, ihan kuin olisit käynyt manikyyrissä! Top coat kynsilakka on hyvä ottaa osaksi lakkausrutiinia, sillä se suojaa värilakkaa kulumiselta ja auttaa manikyyriä pysymään kauniina pidempään.

Kynsien hoito

Kynsien hoito auttaa pitämään kynnet ja kynsinauhat kauniina ja hyvinvoivina. Hoidetut kynnet viimeistelevät huolitellun tyylin ja niissä myös kynsilakka pääsee oikeuksiinsa. Kynsien hoito on tärkeää myös käsien hyvinvoinnin kannalta. Kauneushoitoloiden manikyyrit ja pedikyyrit ovat oivallista hemmottelua käsille ja jaloille, mutta arjessa on syytä muistaa myös kynsien hoito kotona. Etenkin Suomen välillä ankaraksikin äityvä talvi on armoton myös kynsille. Säännöllinen kynsien hoito auttaa estämään kynsien haurastumista ja kuivumista.

Kynsien hoito vaatii tehokkaita tuotteita, mutta meille Dermosililla on myös erityisen tärkeää, että kynsienhoitotuotteet ovat hellävaraisia ja helppokäyttöisiä. Siksi esimerkiksi Dermosil Kynsilakanpoistoaine on hajustamaton eikä se sisällä lainkaan asetonia. Tuote on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliitolta allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Hellävarainen kynsilakanpoistoaine on pakattu kätevään pakkaukseen, jonka pumppumekanismi tekee kynsien hoidosta nopeaa ja vaivatonta.

Vinkit kynsien muotoiluun ja hoitoon

Kynsien muotoilu on tärkeä osa kynsienhoitoa ja tässä apuun tulevat laadukkaat kynsien hoitovälineet. Koska kynsien leikkaaminen saattaa helposti liuskoittaa kynsiä, kannattaa kynnet aina viilata muotoonsa. Viilaamisessa on tärkeää muistaa tehdä kynsiviilalla aina samansuuntaista liikettä, sillä edestakainen liike voi myös saada kynnet lohkeilemaan tai jopa halkeilemaan.

Kynsien hoito kotona onnistuu muistamalla oheisten viilausvinkkien lisäksi muutaman muun perussäännön. Ensinnäkin, kynsienhoitotuotteet vaativat aikaa imeytyä, joten odota rauhassa että kynnet ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat niiden lakkaamisen. Levitä ensin kynsille aluslakkaa, joka suojaa kynttä ja silottaa sen pinnan. Aluslakka estää myös kynnen värjäytymistä voimakkaan värisiä kynsilakkoja käytettäessä. Lisää aluslakatun kynnen päälle kaksi kerrosta värillistä kynsilakkaa, jotta saat aikaan tasaisen peittävän lopputuloksen. Anna ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ennen kuin lakkaat kynnet uudelleen. Viimeistele lakkaus kirkkaalla päällyslakalla, jotta väri säilyy kynsissä kauniina pitkään. Siisti ylimenneet kynsilakan sipaisut vielä lopuksi kynsilakanpoistoaineella.

Miten kynsinauhoja hoidetaan?

Kosteuta kynsinauhoja seerumilla, voiteella tai öljyllä päivittäin. Kuori tarvittaessa kynsi- ja kynsinauhakuorinnalla ja työnnä kynsinauhoja varovasti taaksepäin appelsiinipuutikulla. Älä leikkaa tai revi kynsinauhoja, sillä ne tulehtuvat helposti. 

Kynsien hoito ei ole monimutkaista eikä se vaadi ihmeitä tai taikatemppuja. Tärkeintä onkin säännöllisyys ja laadukkaat kynsienhoitotuotteet. Valikoimastamme löydät parhaat tuotteet kynsien hoitoon ja kauniisiin kynsiin. Katso myös Dermosilin ihanat käsivoiteet, käsisaippuat ja ripsivärit.

read_less