loader

Karbamidi jalkavoide

3573

Hoida kuivat jalat kuntoon Karbamidi jalkavoiteella. Täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava jalkarasva karheille ja kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Sisältää karbamidia (17,5 %), kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja allantoiinia. Kuivuu nopeasti.

5,70 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 27 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras jalkavoide!! Pehmentää tehokkaasti kuivat kantapäät ja tehoaa myös kovettumiin. Aamuin illoin käytössä. Yksi tuubi nyt käytetty ja lisää on tilattava useampi varastoon :)

Minna A.

Hoida kuivat jalat täyteläisellä karbamidivoiteella

Täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava voide karheille ja kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Sisältää karbamidia (17,5 %), kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja allantoiinia. Kuivuu nopeasti.

Tuote sisältää karbamidia 17,5 %. Karbamidi parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee kuivista jaloista erittäin pehmeät. Karbamidi on synteettistä materiaalia, jota käytetään yleisesti kosmetiikkatuotteissa. Jalkarasva sisältää myös kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä sekä pienten haavojen parantumista edistävää allantoinia.

Karbamidi jalkavoide kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa lainkaan tahmaisen tuntuiseksi. Kuivat jalat hyötyvät voiteesta erityisesti, mutta se on hyvä jalkavoide myös terveille jaloille. Jalkarasva on hajustamaton ja soveltuu sekä naisille että miehille.

Riittoisassa 150 ml:n tuubissa on flippikorkki. Levitä puhtaille jaloille aamuin ja illoin. Hiero kevyesti jalkapohjiin ja kantapäiden alueille. Kuivat jalat kiittävät!
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Classic

Tarkoitus: Jalkojen hoitoon.

Käyttöohje: Hiero runsaasti voidetta jalkoihin aamuin ja illoin.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Urea, Olus Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Ethylhexyl Stearate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Mira H. 09.06.2021

Tästä tuli lempparini saisi olla isompi tuubi jotta riittää pitkäksi aikaa :)

reviewer avatar
Anniina M. 03.05.2021

Toimii hyvin myös todella kuiviin käsiin. Laitan yöksi ja toimii.

reviewer avatar
Saila R. 29.01.2021

Paras jalkavoide mitä tiedän. Odottelen juuri, kun pitäisi tulla lisää, ennen kuin laitan tilauksen tulemaan. Nyt harmikseni tilapäisesti loppu.

reviewer avatar
Kirsi A. 16.12.2020

Todella tehokas ja yllättävän riittoisa kosteusvoide kuiville kantapäille. Yksi parhaista jalkavoiteista mitä olen kokeillut.

reviewer avatar
Minna A. 09.12.2020

Paras jalkavoide!! Pehmentää tehokkaasti kuivat kantapäät ja tehoaa myös kovettumiin. Aamuin illoin käytössä. Yksi tuubi nyt käytetty ja lisää on tilattava useampi varastoon :)

reviewer avatar
Krista N. 11.11.2020

Mieheni halkeilevat korppukantapäät ovat pysyneet aivan erilaisessa kunnossa tämän kansssa. Imeytyy myös hyvin ja on riittoisaa. Itse erittäin kuivaihoisena hoitotyöntekijänä olen varsinainen korppukäsi. Tämä toimii myös hilseileville ja kauheassa kunnossa oleville käsille,puuvillahanskat vielä yöksi päälle. Toki käytän vain ajoittain, koska näin vahva karbamidipitoisuus ei varmasti tee hyvää haavaisille ja rikkinäisille käsille liian usein, mutta sillon tällöin siis laitan tätä (normisti käytössä Extra-voide).