loader

Meikinpoistoaine

4033

Hellävarainen Meikinpoistoaine puhdistaa kasvoilta vesiliukoisen meikin sekä päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet. Hajustamaton, mieto ja miellyttävä koostumus.

4,20 € / 125 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 28 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Niin laadukas tuote, aivan ihana käyttää.

Elina H.

Dermosil Meikinpoistoaine on hellävarainen, mutta tehokas tuote vesiliukoisen kasvomeikin poistoon. Samalla, kun se poistaa iholta meikin, se irrottaa myös epäpuhtauksia, joita on kertynyt iholle päivän aikana. 

Meikinpoistoaineelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus, joten se sopii myös herkälle iholle. Hajustamattoman meikinpoistoaineen koostumus perustuu Classic-sarjan suosittuun Kasvopesuun, mutta on tätä miedompi ja hellävaraisempi tuote.

Meikinpoistoaine on vegaaninen tuote.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Meikinpoisto

Tarkoitus: Meikinpoistoaine vesiliukoisen kasvomeikin poistoon.

Käyttöohje: Huuhtele kasvot vedellä. Vaahdota Meikinpoistoainetta ensin käsissä ja hiero sitten kevyt vaahto kasvoille. Huuhtele kasvot huolellisesti.

Ihotyyppi: Herkkä; Normaali; Sekaiho; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Sertifikaatti: certificate

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Propanediol, Sodium Chloride, Glycol Stearate, Sodium Glycolate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Disodium Edta, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Martta L. 06.05.2021

Puhdistaa meikin hyvin, mutta silmämeikin poistoon ei sovellu, sillä kirveli silmiä aivan hirveästi! Muuten kiva tuote.

reviewer avatar
Elina H. 23.04.2021

Niin laadukas tuote, aivan ihana käyttää.

reviewer avatar
Mari L. 25.12.2020

Harmikseni oli pettymys. Meikki lähtee hyvin, mutta ei sovellu pintakuivalle iholleni, vaan kuivattaa lisää.

reviewer avatar
Elisa R. 05.11.2020

Jostain syystä oletin, että meikinpoistoaine on tarkoitettu myös silmämeikin poistoon (ja Allergia- ja astmaliiton tunnus tuki päätelmääni). No, menin hieromaan tätä silmiini samoin kuten esim. puhdistusmaidolla voi poistaa ripsiväriä, ja apua minkä kirvelyn se sai aikaan! Luulin, että silmät lähtevät päästä. Tilanne rauhoittui vasta puolen vuorokauden kuluttua. Mielenkiintoista olisi tietää, mikä ainesosa tuon kirvelyn aiheuttaa.. Vinkki siis niille, jotka etsivät silmämeikinpoistoainetta Dermosilin valikoimasta - tämä ei ole se tuote ;). Ei kokemusta siis vielä muusta kasvojen puhdistamisesta.

reviewer avatar
Jenna S. 13.10.2020

Pesee meikin hyvin ja hellävaraisesti. Ei ilmaannu iho ärsytystä. Jättää puhtaan ja pehmeän tunteen iholle. Ehdoton suosikki!

reviewer avatar
Henna K. 01.09.2020

Aivan upea tuote! Poisti käyttämäni meikin tehokkaasti ja on silti hellävarainen herkälle iholle sekä tuoksuton. Kasvojeni iho on kuiva ja usein varsinkin hajustetut tuotteet suorastaan kirvelevät kasvoilla. Tämä oli kuitenkin sellainen löytö, että lisään sen jatkossakin ostoskoriini!