0

Peitevoiteet

products_productsCount

Peitevoide ja peiteväri ovat olennainen osa tasaista ja kestävää meikkipohjaa. Peitevoiteella on helppo peittää ihon pienet virheet, punoitus ja epätasaisuudet sekä tasoittaa kasvojen sävyeroja. Levitä peitevoidetta sormilla tai siveltimellä joko sellaisenaan tai meikkivoiteen alle tai päälle. Paras peitevoide taikoo kadoksiin niin huonosti nukutut yöt kuin punoittavat finnit ja muut ihon virheet. Valikoimastamme löydät jokaisen ihon tarpeisiin sopivat peitevoiteet.read_more

Peitevoide ja peiteväri ovat olennainen osa tasaista ja kestävää meikkipohjaa. Peitevoiteella on helppo peittää ihon pienet virheet, punoitus ja epätasaisuudet sekä tasoittaa kasvojen sävyeroja. Levitä peitevoidetta sormilla tai siveltimellä joko sellaisenaan tai meikkivoiteen alle tai päälle. Paras peitevoide taikoo kadoksiin niin huonosti nukutut yöt kuin punoittavat finnit ja muut ihon virheet. Valikoimastamme löydät jokaisen ihon tarpeisiin sopivat peitevoiteet.

Dermosilin kevyesti peittävä valokynä loihtii kasvoille pirteän ilmeen. Käytä valokynää korostamaan tiettyjä kasvonpiirteitä tai häivyttämään väsymyksen merkkejä, uurteita sekä ihon pieniä virheitä. Silkinpehmeä koostumus sulautuu ihanteellisesti ihoon tehden lopputuloksesta luonnollisen. 

Dermosil Peitekynä tummille silmänalusille on sävyltään lämpimän beige kynä, jonka oranssi vivahde neutraloi ja tasoittaa tehokkaasti silmänalusten sinertävää sävyä. Sävy sopii erinomaisesti käytettäväksi juuri silmän alueella ja tämä peitekynä onkin valikoimamme paras peitevoide tummille silmänalusille. Peitekynällä voi peittää myös ihon virheitä sekä pinnallisia verisuonia. Peitekynää voi sipaista joko meikkivoiteen alle tai päälle tai käyttää sellaisenaan. 

Dermosil Nestemäiset peitevärit ivory ja honey peittävät tehokkaasti ihon pienet virheet samalla, kun aktiiviset ainesosat ja hoitava koostumus pitävät huolta silmänympärysihosta ja auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Nestemäinen peiteväri on hyvä peitevoide niin tummien silmänalusten, näppylöiden kuin punoittavien kohtien peittämiseen. Voiteen silkinpehmeä koostumus sulautuu iholle täydellisesti tehden lopputuloksesta luonnollisen ja pitkäkestoisen.

Dermosil Duo Peitevoide peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja silmänalusten tummuutta. Duo Peitevoide sisältää kaksi sävyä, vaalean ja hieman tummemman sävyn. Voit yhdistellä sävyjä keskenään, jotta saat juuri omalle ihollesi sopivan sävyn. Sävyjä yhdistelemällä saat luotua aina sopivan sävyn myös vuodenaikojen mukaan. Kesällä päivettyneelle iholle sopii tummempi ja talviaikaan vaaleampi sävy.

Tasainen ja kestävä meikkipohja tarvitsee peitevoiteen lisäksi kaverikseen tietysti myös muut laadukkaat meikkituotteet. Dermosilin meikkivoiteet, BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet antavat luonnollisen ja kestävän pohjan meikille. Puuterit antavat kasvoille tasoittavan loppusilauksen, kiinnittävät paikoilleen muun meikin ja meikkivoiteen sekä tuovat iholle kauniin mattapinnan tai heleän hehkun. Kestävän lopputuloksen takaamiseksi meikin kiinnitys on hyvä viimeistellä vielä kiinnityssuihkeella. Kiinnityssuihke eli setting spray auttaa tekemään meikkipohjasta tasaisen ja kestävän.