Poskipunat

products_productsCount

Poskipuna tuo kasvomeikkiin tervettä hehkua ja luonnollista lämpöä. Hyvä poskipuna korostaa kasvojen piirteitä ja tekee niistä eloisat. Laadukkaan poskipunan avulla saat kasvoillesi pehmeän hehkun, joka kestää iltaan saakka. Valikoimastamme löydät poskipunapuikot ja poskipunapaletit, joista voit valita oman suosikkisi!read_more


Poskipunapuikko on silkinpehmeä voidemainen poskipuna, joka on helppo ja nopea levittää kasvoille. Voidemaisen koostumuksen ansiosta puna levittyy ja häivyttyy hyvin, se sulautuu kauniisti ihoon ja saa aikaan luonnollisen hehkun. Lopputuloksena on raikas ja kuulas ilme. Dermosilin poskipunapuikkoa on saatavilla kahdessa sävyssä, joista Deep pink on väriltään kylmään taittava punaisen sävy ja soft pink pehmeän lämmin roosa, joka taittaa hieman persikkaan. Poskipunapuikon väri säilyy kasvoilla pitkään ja puna pysyy raikkaana koko päivänä.

Poskipunapuikko sisältää hoitavaa mehiläisvahaa ja manteliöljyä. Poskipunan levitys onnistuu sormilla, meikkisienellä tai häivyttämiseen sopivalla siveltimellä. Hempeän ja hillityn lopputuloksen saat levittämällä poskipunaa puikosta ennen meikkivoiteen lisäämistä. Voimakkaampi ja näkyvämpi lopputulos syntyy levittämällä poskipunaa meikkivoiteen päälle. 

Dermosilin Ihastuttavan Duo Matta Poskipunan silkinpehmeä koostumus levittyy helposti ja vaivattomasti kasvoille. Poskipuna sisältää kaksi kaunista sävyä, joita voit käyttää erikseen tai yhdistää haluamasi sävyn. Poskipunapaletti on pakattu kauniiseen pahvirasiaan, joka on täysin muoviton.

Poskipunan laitto onnistuu parhaiten, kun apunasi on laadukas poskipunasivellin. Pyöräytä sivellintä rasiassa ja pyyhkäise ylimääräinen väri kämmenselkään. Poskipunan paikka voi auttaa korostamaan tai häivyttämään kasvojen muotoja. Poskipunan paikalla on iso vaikutus ilmeeseen ja myös kasvonpiirteillä on väliä. Samaan paikkaan sudittu poskipuna voi toisella saada kasvot kohoamaan ja toisella valahtamaan.

Kun hymyilet leveästi, korkeimmalle nouseva kohta on poskipään paikka. Jos haluat kasvoillesi tyttömäisen ilmeen, sudi poskipunaa poskipäille. Poskipunan paikka poskipäällä luo illuusion pyöreämmistä kasvoista ja etenkin kapeille kasvoille sillä saa aikaan kohottavan vaikutuksen. Jos sinulla on pyöreät kasvot tai korkeat poskipäät, saatat korostaa niitä entisestään levittämällä poskipunaa poskipäälle. Liian alas levitetty poskipuna vanhentaa ilmettä, joten sen kanssa kannattaa olla tarkkana. Poskipäiltä ohimolle puolikaaren muotoon levitetty poskipuna kaventaa ja kohottaa. Jos sinulla on korkeat poskipäät ja haluat luoda kasvoillesi kaventavan ja kohottavan ilmeen, poskipuna kannattaa sutia ohimoa kohti. Näin nostat kasvojesi ilmettä ja häivytät pyöreyttä kasvoiltasi. 

Myös värillä on väliä, joten poskipunaa valitessasi kannattaa huomioida oman ihosi pohjasävy sekä muut kasvoillasi käyttämäsi meikkituotteet. Olethan jo tutustunut muihin meikkituotteisiimme?  Meikkivoiteet, BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet antavat luonnollisen ja kestävän pohjan meikille. Puuterit antavat kasvoille tasoittavan loppusilauksen, kiinnittävät paikoilleen muun meikin ja meikkivoiteen sekä tuovat iholle kauniin mattapinnan tai heleän hehkun. Kestävän lopputuloksen takaamiseksi meikin kiinnitys on hyvä viimeistellä vielä kiinnityssuihkeella. 

read_less